Om oss

Gröna Älgen är krogen som håller till i hjärtat av Öst på Stan. Ett mysigt kryp in, både för närboende och de som vill komma bort från stadskärnan. Vi har tre fokusområden som vi satsar lite extra på.

 

1. MAT & DRYCK

Vår filosofi när det gäller maten är att gör det enkla bra. Istället för att jobba med krångliga menyer gör vi enkel mat från grunden. Våra populära högrevsburgare maler vi själva. 100 procent från grunden – noll procent tjafs eller krångel. På kolgrillen inspireras vi av den enkla och läckra maten som finns kring medelhavet. Pizzorna bakas med samma passion som i Neapel, men med vår egna surdegsblandning som vi själva har tagit fram. Vårt breda ölsortiment täcker alla behov. Allt från ljusa lager till lokala IPA med mycket humle och smak.

2. MYSIGA MILJÖN

Du ska känna dig hemma och avslappnad så fort du sätter din fot innanför vår dörr. Förutom vår avslappnade och opretentiösa förhållningssätt till restaurangkulturen har vi en inredning som får en att vilja sitta kvar tills stängning.

3. AKTIVITETER OCH EVENEMANG

Vi har sen starten haft som mål att det ska hända något varje dag. Vi är inte där än. Men vi har aktiviteter varje vecka. Ett populärt inslag är pop quiz varje onsdag. På helgerna har vi oftast livemusik. Andra omtyckta evenemang är stand up, filmvisningar och boksläpp.

 

Kontakt:

Tele: 090 206 00 90
Mail: info@gronaalgen.se

 

Ni hittar oss också på sociala medier. 

Om ni upptäcker något fel på hemsidan kontakta gärna Restaurangwebben webbdesign och bokningssystem för restauranger.