Livemusik - Fool's Gambit

Go vinter kära UÅ!

2020 inleddes starkt. Australien höll på att brinna upp, kärnvapenkrig var nära förestående och mänskligheten hotas av ett kinesiskt supervirus. Och i skrivande stund är det fortfarande januari! Fantastiskt så det händer grejer! Vi tänkte fortsätta i samma apokalyptiska anda och erbjuda en livespelning med Fool's Gambit på den grönaste och skönaste av alla älgkrogar i stan.

Förutom rock n roll med lite finurliga låtstrukturer och psykedeliska undertoner tänkte vi bjuda på högläsning ur uppenbarelseboken och Donald Trumps twitterkonto för att verkligen sätta den rätta stämningen. Eller åtminstone det förstnämnda. Resten får ske lite så där "by popular demand". Annars kanske vi kan skippa det där med världens undergång i sisådär 40-50 minuter och mötas i musik tillsammans en stund. Vi lovar att plocka fram några riktigt glada durackord som fyller på D-vitamin förrådet så att det åtminstone håller ända fram till påska. Ett och annat moll kanske också letar sig in. Vi måste ju hålla oss realistiska hörni.

Vi äntrar scenen runt 22-tiden och både före, under och efter spelningen så kommer Älgens alldeles makalösa bar att hålla öppet och förse alla törstiga själar med drycker som får er att förbise alla eventuella spelfel vi i efterhand kommer att avsäga oss allt ansvar till. Och vatten förstås. Men vi förväntar oss att kunna leverera en spelning som kan uppskattas av även de nyktraste krogbesökarna. Kanske vi till och med stämmer instrumenten, även om det nästan är lite fusk.

I samarbete med Studieförbundet Bilda